Regenerační olej Granátové jablko

Lehký výživný olej ze semen granátových jablek

Podporuje obnovu buněk, intenzivně regeneruje pokožku a napomáhá předcházet projevům stárnutí.

100 ml
499,00Kč
bez DPH

Klíčové rostliny

Granátové jablko (punica granatum)

Granátové jablko, punica granatum, sice navenek vypadá křehce a vyschle, ve svém nitru ale ukrývá bohatství s nespočtem semínek, která jsou obalená ve šťavnaté červené dužině, a tak vypadají jako lesklé drahokamy.

Zjisti více

O produktu

Popis

Podporuje elasticitu a pevnost pokožky, při správném používání se dobře vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Při pravidelné péči tímto regeneračním olejem zůstává pokožka vláčná a hebká na dotek. Přírodní éterické oleje z davany, vanilky a sladkého pomeranče dodávají přípravku smyslně ženskou vůni.

50%

Zvýšená obnova buněk*

*Testováno po 14 dneech
13%

Zvýšená pevnost pokožky*

*Testováno po 28 dnech
Image of Natrue Logo - Small

NATRUE

Přírodní kosmetika není vždy přírodní kosmetika. NATRUE je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s označením NATRUE zaručují nejvyšší standardy.

 

Přečtěte si více

Vegan

Výrobky označené jako veganské neobsahují žádné suroviny získané ze zvířat.

Všechny kosmetické výrobky a potraviny Weleda jsou vhodné pro vegany, kteří se zdržují masa a ryb.

Přečtěte si více

UEBT

UEBT je neziskové sdružení, které podporuje a ověřuje závazky společnosti týkající se etického získávání surovin. Unie stanovuje celosvětově uznávanou normu pro etické získávání surovin.

Přečtěte si více

Ingredience

Ingredience

Olej z jader granátového jablka

Punica Granatum Seed Oil

Žlutý až červeně zbarvený, relativně hustý olej z granátových jablek patří k olejům s aktivním činidlem a je bohatý na vzácnou kyselinu punicovou (nenasycenou mastnou kyselinu). Tento cenný rostlinný olej má také antioxidační vlastnosti, které zlepšují regeneraci pokožky, a proto je považován za vynikající produkt péče o suchou, stárnoucí a namáhanou pleť.

Jojobový olej

Jojoba Seed oil

Jojobový olej je olejovitý tekutý vosk velmi podobný ochranné vrstvě lidské pokožky. Současně, podporuje také bariérovou funkci pokožky, čímž chrání pokožku před ztrátou vody, aniž by ji zanechával mastnou. Je k pokožce velmi šetrný, snadno se vstřebává a je proto vhodný pro produkty určené pro péči o všechny typy pleti, obzvláště o suchou pokožku.  Je také velmi vhodný jako základový olej, který nežlukne.

Neobsahuje syntetické konzervační látky, vonné látky, barviva nebo suroviny získané z minerálních olejů.

Použití

Použití

Po sprchování nebo koupání vetřít do ještě vlhké pokožky celého těla. Tip: K posílení regeneračního účinku - ideální používat v kombinaci se Sprchovým krémem Granátové jablko.

Hodnocení zákazníků (0)

Hodnocení zákazníků (0)