Lactobacillus Ferment

Lactobacillus Ferment

V kosmetice se laktobacily tzv.probiotické ingredience využívají pro své antimikrobiální účinky, a to zejména v produktech obsahujících vodu. Kromě toho mají příznivé účinky na pokožku. Podporují obnovu jejích buněk a působí příznivě na pleť trpící akné nebo růžovkou.

Přehled složek

Výrobky obsahující tuto ingredienci

Naturally Clear korektor na problematickou pleť

Antibakteriální korektor Naturally Clear přirozeně kryje nedokonalosti a zároveň pečuje o problematickou pokožku.
10 ml
319,00Kč