Sclerotium Gum

Sclerotium Gum

Sclerotinum gum je látka rostlinného původu s gelovitou texturou, je bezbarvá a průhledná. Jedná se o polysacharid, který vzniká fermentací. V kosmetice se používá především jako zahušťovadlo a stabilizátor a najdeme ji v pleťových, tělových či vlasových produktech. Těm dodává správnou viskozitu a také pomáhá chránit barevné pigmenty před oddělováním.

Přehled složek

Výrobky obsahující tuto ingredienci

Lehká pečující ochrana pro pokožku obličeje
50 ml
399,00Kč
Kup teď
Chladí a hydratuje opálenou pokožku
200 ml
399,00Kč
Kup teď