Lecitin

Lecitin

Lecitin je látka přírodního původu. Získává se nejčastěji ze sójových bobů, ale i jiných rostlin (například ze slunečnice roční) nebo také z vaječného žloutku. Lecitin se používá jako přírodní emulgátor a zahušťovadlo. V potravinářských i kosmetických produktech lecithin také zjemňuje jejich konzistenci. Má antioxidační účinky. V kosmetice není považován za alergen a nedráždí pokožku. 

Přehled složek

Výrobky obsahující tuto ingredienci

Arnikový sprchový gel

Stimulující gel vhodný zejména po náročném sportovním výkonu.
200 ml
219,00Kč

Naturally Clear rozjasňující mycí gel na problematickou pleť

Lehký gel pro hloubkově vyčištěnou a rozjasněnou pleť bez vysušení.
100 ml
249,00Kč

Pánský sprchový gel

Stoprocentně přírodní a přímo napěchovaný pulzující energií. Jednoduše stvořený pro náročné muže.
200 ml
219,00Kč